Trouw, trouwen, trouwfoto, trouwfotografie, trouwfotograaf..

Trouw, trouwen, trouwfoto, trouwfotografie, trouwfotograaf..

In het bos, alwaar men de bomen niet meer ziet, is er een jungle aan trouwfotografen. Als verloofd stel dat de trouwdatum voor de bruiloft heeft vastgesteld en zo langzamerhand is begonnen met het onderzoeken naar de zaken die je nodig hebt om te kunnen trouwen, reist ook de vraag, waar halen wij een trouwfotograaf vandaan?
Nu heeft iedereen wel een vriend, kennis die best wel aardig met een camera overweg kan en waar je al meerdere leuke kiekjes, met name op Facebook, van voorbij hebt zien  komen, maar is die vriend,kennis iemand die jouw dag tot in detail vast kan leggen?
Je hebt je voorgenomen dat deze persoon ook op de gastenlijst staat en ja, we willen een mooi overzicht van onze grote dag met ooms, tantes maar bovenal, met ouders, oma's en opa's en broers en zussen.
Een vriend, kennis kijkt misschien tijdens de bruiloft iets te diep in het glaasje en daar waar de foto's van het begin van de bruiloft er nog goed uitzagen, zien ze er naar mate de dag vordert, steeds meer bewogen en nietszeggend uit.....
Natuurlijk verwacht je bij een blog van een trouwfotograaf dat deze meteen inspringt met de promotie van eigen foto's en portfolio en vertelt hoe fantastisch deze is om jouw grote dag vast te leggen..En natuurlijk is dat ook zo, maar we kijken ook naar de personen en naar het budget dat men heeft voor de grote dag waar men elkaar trouw belooft: For better and for worse, for richer and poorer..
Niet iedereen heeft een budget waar je voor een volle dag iemand in dienst kan nemen die alles voor je vastlegt in een trouwreportage. In dat geval raden wij aan om voor de belangrijke momenten WEL een trouwfotograaf in te huren en voor het verloop van de dag iemand die voor jou de gasten fotografeert en de zaken die belangrijk, maar net iets minder belangrijk zijn dan het ja woord en de weddingshoot.
Dat is ook de reden dat wij iedereen aanraden om niet alleen blind te staren op de prijzen van een trouwfotograaf en moet je niet op zoek gaan naar goedkope bruidsfotografie maar gewoon vrijblijvend de wensen door te spreken zodat de trouwfotograaf (in dit geval wij, Minou & Maybelline) een mooi pakket voor jullie kan samenstellen op basis van het beschikbare budget om zo jullie kosten van jouw bruiloft overzichtelijk te hebben.
Wij zeggen..Schroom niet en neem contact met de trouwfotograaf op om jouw grote dag nog meer onvergetelijk te maken.

Reactie schrijven

Commentaren: 0