Bruidsreportage Amsterdam

 

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar een fotograaf die uw gehele bruiloft vastlegt in een prachtige en creatieve trouwreportage?
Dan bent u op zoek naar Uw trouwfotograaf Minou Spits. 

Ongedwongen foto's.
Minou heeft al enige jaren ervaring als fotograaf en heeft al menig bruidsreportage mogen verzorgen.  Als Amsterdamse (woonachtig in Castricum) ben ik zeer bekend met de stad Amsterdam en ken er vele mooie plekken alwaar, ik samen met u, uw trouwfoto's kan maken
Tijdens de reportage zorg ik voor een ongedwongen manier van werken en probeer de bruidsparen op hun gemak te stellen, hiermee creëer ik voor u een blijvende herinnering.

 

Als bruiloft fotograaf ben ik te boeken op bruiloften door heel Nederland. Het liefst ben ik er de hele dag van het moment van aankleden van de bruid en bruidegom tot en met uw feest. Maar alleen een bruidsreportage, plechtigheid of de receptie, het is allemaal mogelijk.

De prijzen op de website zijn een indicatie en kunnen naar ieder verlangen en budget worden aangepast

 

 

Indien u meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden voor het fotograferen van uw bruiloft, kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik ben er graag bij als fotograaf op uw bruiloft!