Het leven van een huwelijks fotograaf gaat over rozen

Ik wil graag met jullie delen dat het beroep van trouwfotograaf zo'n beetje het leukste is dat ik kan bedenken.
Ik kan wel zeggen dat het leven van trouwfotograaf ingevuld wordt door het leukste beroep dat je kunt bedenken, het gaat echt over rozen. Je hebt ze voor je  camera, in de boeketten en overal waar je rondkijkt: Gelukkige bruidsparen.

Al deze mensen stappen samen in een nieuwe toekomst. Een toekomst die begint met de grote dag, aansluitend vaak een huwelijksreis, een nieuw begin van een nieuwe fase in je leven en dat wordt soms ook bekroond met een prachtige baby.
Okay, ik ben daar natuurlijk niet bij maar hoor regelmatig nog van mijn paren en geniet mee van de verhalen uit hun toekomst.
De dag zelf is al heel bijzonder. Men heeft er over het algemeen veel aandacht aan besteed en al het harde werken (want dat is het toch een beetje voor het paar) komt op hun trouwdag samen. 
Ik geniet natuurlijk mee en voel mij zeer vereerd dat ik hun speciale dag mag vastleggen voor de eeuwigheid.
Ik voel mij op dat moment de leukste en beste fotograaf (dit is dan gevoelsmatig want het is altijd aan u om te beoordelen).

Het leuke van dit werk (zo voelt het niet) is dat ik mee beleef en op plekken kom waar ik vaak niet eerder ben geweest. Trouwlocaties, activiteiten zoals met een boot varen over de Vecht of in restaurants waar ik graag nog eens terugkom.
Kortom (ik moet het even delen): I just love my job!