UW trouwfotograaf stelt zich graag aan u voor

Al op jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in fotografie en struinde toentertijd diverse locaties af om vast te leggen. Omdat ik nieuwsgierig en leergierig van aard was, heb ik de fotografie tot ongeveer 6 jaar geleden op een laag pitje gezet en heb ik veel gereisd, in Nieuw Zeeland gewoond en jaren gewerkt als manager in o.a. de financiële dienstverlening. 

Foto Universiteit waar ik zowel de PMOP (Professional Master of Photography als PMWP (Professional Master of Wedding Photography) heb gedaan onder leiding van de gerenommeerde fotograaf Karl Bannov. Naast trouwfotografie kan ik mij beschrijven als een all
Minou Spits | Castricum


Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en heb ik 6 jaar geleden besloten om mij weer volledig te werpen op de fotografie.

Ik heb natuurlijk niet stil gezeten en vele trainingen gevolgd bij diverse fotografen, een opleiding bij de Bonhoeffer en als laatste een opleiding gedaan bij de Foto Universiteit waar ik zowel de PMOP (Professional Master of Photography) als PMWP (Professional Master of Wedding Photography) heb gedaan.

Naast trouwfotografie kan ik mij beschrijven als een all-round fotograaf. Ik doe shoots op locatie, evenementen en doe veel aan concertfotografie.

Mijn foto's zijn vaak gebruikt voor evenementen, cd's, in tijdschriften en op flyers.
Ik ben te beschrijven als een rustig persoon met een goed inzicht voor detail.


Wil u meer weten over mijn andere werk ?

Bezoek dan mijn website www.fotograafminou.nl, Fotocursusnederland.nl of Facebookpagina 
PhotographyMinou 
U bent natuurlijk altijd welkom om contact met mij op te nemen.